De här läckra receptet på tunnbrödsenchiladas med ananassalsa är krispiga tunnbröd fyllda med kyckling- och bönfärs som du gratinerar i ugn med ost och serverar med en smakrik och sötsyrlig ananassalsa. Utomordentligt gott!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
42 2011
Rätten är äggfri.
Gör glutenfri: byt tunnbröd mot glutenfria tortillabröd bakade på enbart majsmjöl.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett och laktosfri gräddfil, kontrollera innehållet i tunnbrödet.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett, byt ost mot mjölkfritt ostalternativ, t ex tofu (innehåller soja), byt gräddfil mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja), kontrollera innehållet i tunnbrödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Caroline
2011-10-29Har aldrig ätit kycklingfärs förr o fann den totalt smaklös. Skulle definitivt gjort dem på vanlig köttfärs istället! I övrigt super med en kall öl till!
Susanne
2011-10-16Står inte hur mycket man ska ha av varje i ananassalsan..men man får väl ta vad man vill kanske//Sussie