BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad
![BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_96623/cf_259/bbq-_rubbad_rostbiff_med_potatissallad.jpg)
En härligt kryddig, BBQ-rubbad rostbiff som äts med en potatissallad med rädisor och cornichoner; små inlagda gurkor. En grönsallad vid sidan av blir pricken över i!
![BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_96623/cf_259/bbq-_rubbad_rostbiff_med_potatissallad.jpg)
Ingredienser
4 portioner
BBQ-rub
1 tsk salt
1 tsk grovmald svartpeppar
1/2 tsk vitlökspulver
1/2 tsk senapspulver
1 tsk paprikapulver
600 g skivad rostbiff
Potatissallad
900 g färskpotatis
125 g rädisor
1 dl cornichon
1 rödlök
2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
2 senap
salt och peppar
1 kruka körvel
För alla
Fri från gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2834 KJ / 677 kCal
Fett42.3 g
Salt1.4 g
Kolhydrater35.3 g
Protein36.8 g
Kommentarer