BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad
En härligt kryddig, BBQ-rubbad rostbiff som äts med en potatissallad med rädisor och cornichoner; små inlagda gurkor. En grönsallad vid sidan av blir pricken över i!
Ingredienser
4 portioner
BBQ-rub
1 tsk salt
1 tsk grovmald svartpeppar
1/2 tsk vitlökspulver
1/2 tsk senapspulver
1 tsk paprikapulver
600 g skivad rostbiff
Potatissallad
900 g färskpotatis
125 g rädisor
1 dl cornichon
1 rödlök
2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs
2 tsk dijonsenap
salt och peppar
1 kruka körvel
För alla
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2834 KJ / 677 kCal
Fett42.3 g
Salt1.4 g
Kolhydrater35.3 g
Protein36.8 g
Kommentar
Det står att det ska vara 2 st senap i potatissalladen, vad betyder det?
Barbro
2024-08-04Tack Barbro för att du uppmärksammade oss på det! Nu har jag lagt till 2 tsk. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-08-04