Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad

En härligt kryddig, BBQ-rubbad rostbiff som äts med en potatissallad med rädisor och cornichoner; små inlagda gurkor. En grönsallad vid sidan av blir pricken över i!

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. BBQ-rub: Blanda alla kryddor till rubben och gnid in på köttet.
  2. Potatissallad: Borsta, skölj och koka potatisen. Låt potatisen svalna.
  3. Skiva rädisor och cornichoner. Skala och hacka löken. Dela potatisen i halvor. Blanda crème fraiche med majonnäs och senap och vänd ner grönsakerna och potatisen. Smaksätt med salt och nymald peppar. Hacka körveln och vänd ner.
  4. Grilla köttet 2-3 minuter på varje sida.
  5. Servera rostbiffen med potatissalladen och gärna en grönsallad.

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Ingredienser

Portioner: 4
BBQ-rub
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk grovmald svartpeppar
  • 1/2 tsk vitlökspulver
  • 1/2 tsk senapspulver
  • 1 tsk paprikapulver
  • 600 g skivad rostbiff
Potatissallad
  • 900 g färskpotatis
  • 125 g rädisor
  • 1 dl cornichon
  • 1 rödlök
  • 2 dl crème fraiche
  • 1 dl majonnäs
  • 2 senap
  • salt och peppar
  • 1 kruka körvel
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2834 kJ / 677 kCal

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer