BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
0
BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad

En härligt kryddig, BBQ-rubbad rostbiff som äts med en potatissallad med rädisor och cornichoner; små inlagda gurkor. En grönsallad vid sidan av blir pricken över i!

BBQ- rubbad rostbiff med potatissallad

Ingredienser

4 portioner

BBQ-rub

1 tsk  salt
1 tsk  grovmald svartpeppar
1/2 tsk  vitlökspulver
1/2 tsk  senapspulver
1 tsk  paprikapulver
600 g  skivad rostbiff

Potatissallad

900 g  färskpotatis
125 g  rädisor
1 dl  cornichon
1   rödlök
2 dl  crème fraiche
1 dl  majonnäs
2   senap
salt och peppar
1   kruka körvel

För alla

Fri från gluten.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Gör laktosfri: välj laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut creme fraiche mot imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2834 KJ / 677 kCal
Fett42.3 g
Salt1.4 g
Kolhydrater35.3 g
Protein36.8 g

Testa liknande recept

Caribbean-rub
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Texas Smoke-glaze
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Amerikansk, rökig rub
Betyg 2.5 av 5.
24 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Hemgjord dipp med smak av fresh island
Betyg 2.9 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillrökta BBQ-ribs
Betyg 3.8 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga