Gravad makrill

Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat
0
Gravad makrill

Ett enkelt recept på gravad makrill som du tillagar dagen innan den ska serveras. Du gravar makrillfiléer med salt, socker, dill och steker sedan fisken i smör. Låt stå i kylen och servera sedan med härlig gravlaxsås och potatis!

Gravad makrill

Ingredienser

4 portioner
3 - 4   stora makrillfiléer med skinn
1/2 dl  salt
1/2 dl  strösocker
2 - 2 1/2 dl  grovhackad dill
smör till stekning

För alla

Fri från gluten.
Gör laktosfri: använd laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rökt makrill med dilldressing
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Gravad lax
Betyg 4.1 av 5.
124 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga
Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga