Gravad makrill

Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Gravad makrill

Ett enkelt recept på gravad makrill som du tillagar dagen innan den ska serveras. Du gravar makrillfiléer med salt, socker, dill och steker sedan fisken i smör. Låt stå i kylen och servera sedan med härlig gravlaxsås och potatis!

Gravad makrill

Ingredienser

4 portioner
3 - 4 stora makrillfiléer med skinn
1/2 dl salt
1/2 dl strösocker
2 - 2 1/2 dl grovhackad dill
smör till stekning

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rökt makrill med dilldressing
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Stekt makrill och krämig potatissallad med kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gravad lax
Betyg 4.2 av 5.138 personer har röstat
Receptet har 35 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad makrill med grillad romansallad och picklade champinjoner
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad