Jämtländsk wrap

Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
2
Jämtländsk wrap

Jämtländsk wrap på tunnbröd med rökt fisk och kaviar är en lyxig rätt som serveras kall. Med en fräsch fyllning av paprika, dill, rödlök, sallad och tomat garnerar du wrapen med hovmästarsås och crème fraiche som blandats med röd kaviar.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Jämtländsk wrap

Ingredienser

4 portioner
1   paket mjukt tunnbröd
smör
4   salladsblad
2   tomater
4   portionsbitar rökt fisk t ex röding eller makrill
2 - 2 1/2 msk  hovmästarsås
1/2   rödlök
1/2   röd paprika
1/2   grön paprika
2 msk  finhackad dill
1   burk röd kaviar (à 50 g)
2 - 2 1/2 msk  crème fraiche

Gör så här

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt smör/margarin.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Mycket god med rökt makrill. Råkade ha färdig romsås hemma, tog det i stället för creme fraiche + kaviar.

Gunilla

2021-02-01

Tog kallrökt skivad lax & det blev supergott!

Cecilia

2020-09-16

Testa liknande recept

Röding med sandefjordsås och kålrabbi på två sätt
Betyg 3.3 av 5.
33 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tunnbröd med makrill och gurka
Betyg 3.9 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frisé azur med rökt fisk
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Drinktilltugg à la Fryksås
Betyg 2.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soliga tunnbrödsrullar
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hovmästarsill
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga