Jämtländsk wrap

Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat
2
Jämtländsk wrap

Jämtländsk wrap på tunnbröd med rökt fisk och kaviar är en lyxig rätt som serveras kall. Med en fräsch fyllning av paprika, dill, rödlök, sallad och tomat garnerar du wrapen med hovmästarsås och crème fraiche som blandats med röd kaviar.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2004

Jämtländsk wrap

Ingredienser

4 portioner
1 paket mjukt tunnbröd
smör
4 salladsblad
2 tomater
4 portionsbitar rökt fisk t ex röding eller makrill
2 - 2 1/2 msk hovmästarsås
1/2 rödlök
1/2 röd paprika
1/2 grön paprika
2 msk finhackad dill
1 burk röd kaviar (à 50 g)
2 - 2 1/2 msk crème fraiche

Gör så här

Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche och laktosfritt smör/margarin.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.9 av 5.
17 personer har röstat

Kommentarer

Mycket god med rökt makrill. Råkade ha färdig romsås hemma, tog det i stället för creme fraiche + kaviar.

Gunilla

2021-02-01

Tog kallrökt skivad lax & det blev supergott!

Cecilia

2020-09-16

Testa liknande recept

Röding med sandefjordsås och kålrabbi på två sätt
Betyg 3.3 av 5.
34 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Fisk i gul curry med nudlar och sojabönor
Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Soliga tunnbrödsrullar
Betyg 1.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad lax med hovmästarsås
Betyg 2.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Risotto med sparris och grillad paprika
Betyg 3.9 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Couscous från Västkusten
Betyg 1.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga