Rökt makrill med dilldressing

1
1
Rökt makrill med dilldressing

Lättlagad och mycket uppskattat tillbehör. Rökt makrill med dilldressing är en enkel, men smakrik, fiskrätt att servera på buffén. Passar utmärkt med tärnad fetaost och gröna oliver.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Rökt makrill med dilldressing

Ingredienser

8 portioner
4
rökta makrillfiléer (à ca 260 g)
2 msk
dill
1 tsk
socker
1/2 tsk
salt
2 krm
vitpeppar
2 msk
färskpressad citronjuice

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentar

Ulrich

2007-11-23

dressingen med lite vatten blev bra, serverade med tärnad feta och gröna oliver, provade ochså med "lite" Phiadelphiaost som gör det mildare. Fredagskok Uli

Näringsvärde per portion

Energi 460 KJ / 110 kCal
Fett 9 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept