Rökt makrill med dilldressing

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Rökt makrill med dilldressing

Lättlagad och mycket uppskattat tillbehör. Rökt makrill med dilldressing är en enkel, men smakrik, fiskrätt att servera på buffén. Passar utmärkt med tärnad fetaost och gröna oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2007

Rökt makrill med dilldressing

Ingredienser

8 portioner
4 rökta makrillfiléer (à ca 260 g)
2 msk dill
1 tsk socker
1/2 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 msk färskpressad citronjuice

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentar

dressingen med lite vatten blev bra, serverade med tärnad feta och gröna oliver, provade ochså med "lite" Phiadelphiaost som gör det mildare. Fredagskok Uli

Ulrich

2007-11-23

Näringsvärde per portion

Energi460 KJ / 110 kCal
Fett9 g

Testa liknande recept

Gravad makrill
Betyg 2.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pepprig makrill, ljummen sallad med kaprisvinägrett
Betyg 2.8 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Stekt makrill och krämig potatissallad med kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad makrill med rostad grekisk sallad
Betyg 3.5 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rökt makrillsallad
Betyg 2.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Grillad makrill med potatissallad
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad