Tunna spjäll kalbi får det att vattnas i munnen! Otroligt möra revbensspjäll som passar utmärkt som varmrätt eller plockmat. Sweet chilisås, ingefära och salladslök ger fantastiska smaker till köttet.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2007
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg, men kontrollera för säkerhets skull sweet chilisåsen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ulf
2021-05-13Väldigt gos glaze till tumma revbensspjäll. Det blev saftigt och väldigt gott. Dock mycket efterarbete med att rengöra formarna. Vår det iaf. /Ulf
Liselott
2019-12-22Bästa revbenen nånsin! Gjort i flera år, både tunna o tjocka spjäll. Alltid uppskattat av alla!
Ann-christin
2011-12-18Hade tagit bort revbenssjällen från julbordet eftersom ingen åt dem;lagade enl trad. recept. Så kom detta recept och nu ber mina vuxna barn att jag gör dem till julbordet och de slåss om det sista benet! Har gjort dem varje år sedan receptet kom 2007