Sesamkryddade revbensspjäll

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat
1
Sesamkryddade revbensspjäll

Läckra revbensspjäll som marinerats med sesamfrön, vitlök, soja och röd chilifrukt. Sesamkryddade revbensspjäll tillagar du på under 60 minuter och sedan kan du servera revbensspjällen varma eller ljumna.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2004

Sesamkryddade revbensspjäll

Ingredienser

8 portioner
1 1/2 kg tjocka revbensspjäll
1 röd chilifrukt t ex spansk peppar
1 gul lök
1 - 2 vitlöksklyftor
2 msk olja
1/2 dl soja
1/2 dl råsocker
3 msk vinäger
2 tsk salt
1 tsk sesamolja
1 1/2 dl sesamfrö

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
9 personer har röstat

Kommentar

Suuper gott!! Jag använde kyckling filéer som jag delade istället. Testa!

Anne

2006-03-28

Testa liknande recept

Glöggkokta revbensspjäll med glögg-glaze
Betyg 3.5 av 5.
371 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Spjäll med aprikos och chili
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Grillade revbensspjäll med rosmaringlaze
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med kumquats
Betyg 3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Revbensspjäll med julmustglaze
Betyg 4.7 av 5.
63 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga