Tsukemono (pickles på gurka, rättika eller morot)

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat
0
Tsukemono (pickles på gurka, rättika eller morot)

Tsukemono är pickles på gurka, rättika eller morot. Ett enkelt sätt att göra inlagda grönsaker, som får en ljuvlig smak genom att de blir insvepta i salt och risvinäger.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 1998

Tsukemono (pickles på gurka, rättika eller morot)

Ingredienser

1 sats
1 gurka eller rättika eller morötter (1 gurka eller rättika motsvarar 2 morötter)
4 msk salt
2 dl ca risvinäger (su) eller annan mild vinäger

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Snabbpicklade grönsaker
Betyg 3 av 5.
28 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Gari (inlagd ingefära)
Betyg 4.5 av 5.
104 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Japansk rättiksallad
Betyg 3.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagd rättika
Betyg 2.6 av 5.
12 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sashimi med risnudlar och pepparrot
Betyg 4 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Halstrad laxsashimi med risnudelsallad
Betyg 4.8 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga