Denna himmelskt goda gari är redo att ätas 3 timmar efter inläggningen i bland annat su (risvinäger) men håller betydligt längre än så. Försök göra så tunna skivor som möjligt av ingefäran, det gör stor skillnad för smaken! Servera till sushi eller andra asiatiska rätter.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
1998
Kommentarer
Ninni
12/17/2020Jättegott!!
Mats
12/16/2020Kan man använda vanlig vinäger eller äppelcidervinäger?
Redaktionen ICAse
12/22/2020Hej Mats! Risvinäger är mildare och lite sötare än både vitvin- och äppelcidervinäger så vi skulle inte rekommendera att byta. Hälsningar Ulrika
Bengt
12/10/2020Ska man förvara den i lagen, eller hälla av lagen efter tre timmar?
Redaktionen ICAse
12/10/2020Hej Bengt! Du ska förvara den i lagen. Hoppas att du gillar gari! Hälsningar Elina