Tsatsikisill

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tsatsikisill

En svensk och en grekisk klassiker i en härlig, lyckad blandning. Sillen blir helt magiskt god när den marineras i lagen och den grekiska tsatsikin. Tsatsikisillen är syrlig, krämig och överraskande god!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Tsatsikisill

Ingredienser

10 portioner
1 burk inläggningssill (à 420 g)
2 dl färdig tsatsiki
1 tsk färskpressad citronjuice

Lag

1 1/2 msk ättiksprit (12%)
1 1/3 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1000 KJ / 240 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Citronsill
Betyg 4.4 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kanel- och stjärnanissill
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill
Betyg 4.1 av 5.115 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Citron- och pepparrotssill
Betyg 4.4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad