Tsatsikisill

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
0
Tsatsikisill

En svensk och en grekisk klassiker i en härlig, lyckad blandning. Sillen blir helt magiskt god när den marineras i lagen och den grekiska tsatsikin. Tsatsikisillen är syrlig, krämig och överraskande god!

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2005

Tsatsikisill

Ingredienser

10 portioner
1   burk inläggningssill (à 420 g)
2 dl  färdig tsatsiki
1 tsk  färskpressad citronjuice

Lag

1 1/2 msk  ättiksprit (12%)
1 1/3 dl  strösocker
1 1/2 dl  vatten
1   lagerblad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1000 KJ / 240 kCal
Fett14 g

Testa liknande recept

Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Citronsill
Betyg 4.4 av 5.
15 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärs- och citrussill
Betyg 4.5 av 5.
48 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Mormors inlagda sill
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kanel- och stjärnanissill
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga