Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

13
0
Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Medelhavsinspirerad sillinläggning med sting av vitlök, örtig fräschör från persilja och frisk syra från citron. Servera gärna med nykokt färskpotatis, knäckebröd och ost.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Ingredienser

10 portioner
2
burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl
ättiksprit (12 %)
2 dl
socker
3 dl
vatten
1
stor vitlöksklyfta
finrivet skal och juice av 1
citron
2 dl
grovhackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

13

Kommentarer

Testa liknande recept