Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat
0
Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Medelhavsinspirerad sillinläggning med sting av vitlök, örtig fräschör från persilja och frisk syra från citron. Servera gärna med nykokt färskpotatis, knäckebröd och ost.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Ingredienser

10 portioner
2   burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl  ättiksprit (12 %)
2 dl  socker
3 dl  vatten
1   stor vitlöksklyfta
finrivet skal och juice av 1   citron
2 dl  grovhackad persilja

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.
14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Asiatisk sill
Betyg 3.5 av 5.
117 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärs- och citrussill
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Klassisk inlagd sill
Betyg 2.5 av 5.
19 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Whisky- och lingonsill
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga