Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Medelhavsinspirerad sillinläggning med sting av vitlök, örtig fräschör från persilja och frisk syra från citron. Servera gärna med nykokt färskpotatis, knäckebröd och ost.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2012

Olle Nymans sill med persilja, vitlök och citron

Ingredienser

10 portioner
2 burkar inläggningssill (à 420 g)
1 dl ättiksprit (12 %)
2 dl socker
3 dl vatten
1 stor vitlöksklyfta
finrivet skal och juice av 1 citron
2 dl grovhackad persilja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.9 av 5.14 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassisk inlagd sill
Betyg 2.5 av 5.19 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Asiatisk sill
Betyg 3.6 av 5.122 personer har röstat
Receptet har 9 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärs- och citrussill
Betyg 4.5 av 5.51 personer har röstat
Receptet har 17 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Whisky- och lingonsill
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Svartvinbärssill
Betyg 3.6 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagd sill med dragon och fänkål
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad