Den här ljuvligt söta och lagom kladdiga tryffeltårtan är en dröm för alla chokladälskare. Tårtbottnen innehåller inget mjöl, utan görs av en blandning av mandelmassa, torkad frukt, hackade nötter och riven kokos. Toppad med chokladtryffel blir det makalöst gott.
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri grädde, laktosfri mörk choklad och laktosfritt matfett.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädde mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfri mörk choklad och mjölkproteinfritt matfett.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Therese
2022-01-01Tillsätt salt i botten så blir kakan mer nyanserad
Wictoria
2020-04-19Enkel och så god! Särskilt bra med tanke på att en liten bit räcker. Vi hade grädde till annars blir det lätt för sött.