Crostini med ostronskivling och citronmascarpone
Lättlagad munsbit på crostini med härlig svampsmak. Det är precis vad du får när du helt enkelt steker ostronskivligen i smör och gör en kräm av mascarpone, citron och gräslök. Perfekt att servera som förrätt eller drinktilltugg.
Ingredienser
4 portioner
1 förp ostronskivling (à 150 g)
25 g smör
salt
svartpeppar
1/2 citron (finrivet skal och 1 tsk saft)
1/2 kruka gräslök
1 dl mascarpone
20 crostini
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfria crostini.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör och byt ut mascarpone mot laktosfri smetana eller laktosfri cream cheese.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett och byt ut mascarpone mot mjölkproteinfritt ersättningsalternativ till cream cheese.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1013 KJ / 242 kCal
Fett19 g
Salt1 g
Kolhydrater13 g
Protein6 g
Kommentarer