Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Herregud – tryffel och risotto i en och samma måltid. Ja, du ser helt rätt! Det krämiga riset serveras ihop med smörstekt svamp och pancetta, samt mild mâchesallad. Mums!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 4 2020

Tryffelrisotto med ostronskivling och pancetta

Ingredienser

2 portioner
600 g risotto med tryffel
100 g pancetta
150 g ostronskivling
1/2 msk smör
salt
peppar
250 g miniplommontomater
65 g mâchesallad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3376 KJ / 783 kCal
Fett40 g
Salt5.9 g
Kolhydrater80 g
Protein26 g

Testa liknande recept

  • Marinerad ostronskivling
    Betyg 3.7 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Potatiscrisp med svampsurprise
    Betyg 2.3 av 5.10 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Krämig älgskav med ostronskivling
    Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad