Tryffelfyllda päron är en frisk och fräsch efterrätt gjord på päron med smak av bland annat mint, vin och härlig tryffel. En fantastisk avslutning på en god middag.
Ingredienser
4 portioner
4 stora päron
2 dl vitt vin
2 dl vatten
1 dl socker
Tryffel
2 msk vispgrädde
1 msk smör eller margarin
50 g choklad typ blockchoklad
Sabayone
4 äggulor
päronlag
1 krm pepparmintolja
några droppar grön hushållsfärg
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 1 av 5.
11 personer har röstat
1 st
Kommentar
Ska det inte vara någon pepparmyntsolja i såsen? Varför heter det annars mintsabayone?
Kommentar
Ska det inte vara någon pepparmyntsolja i såsen? Varför heter det annars mintsabayone?
Ewa
2004-10-28