Tryffelfyllda päron med mintsabayone

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
1
Tryffelfyllda päron med mintsabayone

Tryffelfyllda päron är en frisk och fräsch efterrätt gjord på päron med smak av bland annat mint, vin och härlig tryffel. En fantastisk avslutning på en god middag.

Tryffelfyllda päron med mintsabayone

Ingredienser

4 portioner
4   stora päron
2 dl  vitt vin
2 dl  vatten
1 dl  socker

Tryffel

2 msk  vispgrädde
1 msk  smör eller margarin
50 g  choklad typ blockchoklad

Sabayone

4   äggulor
päronlag
1 krm  pepparmintolja
några droppar grön hushållsfärg

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Ska det inte vara någon pepparmyntsolja i såsen? Varför heter det annars mintsabayone?

Ewa

2004-10-28

Näringsvärde per portion

Energi1520 KJ / 360 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

Ingefärspäron
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Inkokta päron med choklad & päronmousse
Betyg 3.6 av 5.
5 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kokospäron
Betyg 3.3 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stracciatella med mint- och mandelkross
Betyg 4.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Marinerade päron
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktpaj med flätat lock
Betyg 4.2 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga