Ingefärspäron kokas mjuka i sockerlag och är en härlig och aptitlig efterrätt som passar stora som små. Garnera det gulfärgade päronet med citronmeliss.
Ingredienser
4 portioner
4 stora päron (väl mogna)
Lag
4 dl vatten
4 dl socker
skal och saft av 1 citron
2 msk färsk, riven ingefära
några droppar gul hushållsfärg
Gör så här
Har du lagat receptet?
Tillagat (0)
Vad tyckte du om receptet?
Betyg 2.5 av 5.
66 personer har röstat
1 st
Kommentar
Jag tog nog lite för mycket ingefära; lagen blev väldigt stark. Sen kokade jag lagen för länge också; den blev lite för sirapig. Två saker att se upp med nästa gång jag provar.
Kommentar
Jag tog nog lite för mycket ingefära; lagen blev väldigt stark. Sen kokade jag lagen för länge också; den blev lite för sirapig. Två saker att se upp med nästa gång jag provar.
Monika
2009-12-30