Med några få ingredienser kan du göra denna helt magnifika päronsmulpaj! Grädda dina klyftade, söta päron i en form täckta med smulig nöthacksdeg och servera din vackra paj med till exempel fluffig vaniljsås.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2006
Gör glutenfri: använd rent havre och byt vetemjölet mot glutenfri mjölmix.
Gör mjölkfri: använd mjölkfritt margarin i stället för smör och rapsolja. Servera med mjölkfri vaniljsås, t ex från Oatly.
Gör äggfri: servera med äggfri vaniljsås, t ex från Oatly, eller lättvispad grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Frida
2021-10-01Tog fler päron, hälften av sockret och bytte ut vetemjölet till mandelmjöl för att göra glutenfri. Fruktansvärt god
Julia
2008-10-13Mm, gifter sig med vaniljglass.
Åsa susanne
2007-08-15Enkel och god!!