Tryffelfyllda päron med mintsabayone

Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tryffelfyllda päron med mintsabayone

Tryffelfyllda päron är en frisk och fräsch efterrätt gjord på päron med smak av bland annat mint, vin och härlig tryffel. En fantastisk avslutning på en god middag.

Tryffelfyllda päron med mintsabayone

Ingredienser

4 portioner
4 stora päron
2 dl vitt vin
2 dl vatten
1 dl socker

Tryffel

2 msk vispgrädde
1 msk smör eller margarin
50 g choklad typ blockchoklad

Sabayone

4 äggulor
päronlag
1 krm pepparmintolja
några droppar grön hushållsfärg

Gör så här

00:00:30

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Ska det inte vara någon pepparmyntsolja i såsen? Varför heter det annars mintsabayone?

    Ewa

Näringsvärde per portion

Energi1520 KJ / 360 kCal
Fett17 g

Testa liknande recept

  • Ingefärspäron
    Betyg 2.5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Marinerade päron
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Fruktpaj med flätat lock
    Betyg 4.1 av 5.34 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Päronsmulpaj med nöthack
    Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad