Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

2
0
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Enkel förrätt. Kronärskockshjärtan läggs i en marinad av dijonsenap, olivolja och citron och serveras på en bädd av ruccola. Passar också utmärkt som tillbehör till grillat, såväl kött som fisk.

Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Ingredienser

4 portioner
1 msk olivolja
1 tsk dijonsenap
1 msk citronsaft
salt och peppar
1 burk kronärtskockshjärtan
15 g rucola

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 328 KJ / 81 kCal
Fett 3.3 g
Kolhydrater 10.2 g
Protein 2.1 g
Läs mer om näringsvärden