Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
0
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Enkel förrätt. Kronärskockshjärtan läggs i en marinad av dijonsenap, olivolja och citron och serveras på en bädd av ruccola. Passar också utmärkt som tillbehör till grillat, såväl kött som fisk.

Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Ingredienser

4 portioner
1 msk  olivolja
1 tsk  dijonsenap
1 msk  citronsaft
salt och peppar
1   burk kronärtskockshjärtan
15 g  rucola

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi328 KJ / 81 kCal
Fett3.3 g
Kolhydrater10.2 g
Protein2.1 g

Testa liknande recept

Ravioli med kronärtskocka och tomat
Betyg 3.5 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pestokryddad bönsallad
Betyg 4.1 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kronärtskockssallad med melon och hummus
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Triangoli med kronärtskocka
Betyg 2.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tortellini med kronärtskocka och tomat
Betyg 3.8 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga