Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

2
0
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Enkel förrätt. Kronärskockshjärtan läggs i en marinad av dijonsenap, olivolja och citron och serveras på en bädd av ruccola. Passar också utmärkt som tillbehör till grillat, såväl kött som fisk.

Skriv ut
Citronmarinerade kronärtskockor med ruccola

Ingredienser

4 portioner
1 msk
olivolja
1 tsk
dijonsenap
1 msk
citronsaft
-
salt och peppar
1
burk kronärtskockshjärtan
15 g
rucola

För alla

Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 328 KJ / 81 kCal
Fett 3.3 g
Kolhydrater 10.2 g
Protein 2.1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept