Tri tip steak med matvetetabbouleh

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tri tip steak med matvetetabbouleh

Denna tri-tip steak har en pepprig smak då den är kryddad med tre sorters peppar: vitpeppar, svartpeppar och grönpeppar. Servera köttet grillat tillsammans med en variant på tabbouleh där vi använder matvete istället för bulgur.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tri tip steak med matvetetabbouleh

Ingredienser

4 portioner
1 dl matvete
ca 100 g bladpersilja
1 rödlök
3 tomater
3/4 dl citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1 dl olivolja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 citroner
600 g tri-tip steak trippel peppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2075 KJ / 498 kCal
Fett29 g
Salt1.1 g
Kolhydrater20 g
Protein36 g

Testa liknande recept

Tabbouleh på matvete och säsongens rotfrukter
Betyg 4.6 av 5.58 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tabbouleh på matvete
Betyg 2 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tabbouleh
Betyg 4.4 av 5.279 personer har röstat
Receptet har 56 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kalkonkorv med ljummen sallad
Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Primörsallad med matvete och citronett
Betyg 4.1 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad