Tri tip steak med matvetetabbouleh

2
0
Tri tip steak med matvetetabbouleh

Denna tri-tip steak har en pepprig smak då den är kryddad med tre sorters peppar: vitpeppar, svartpeppar och grönpeppar. Servera köttet grillat tillsammans med en variant på tabbouleh där vi använder matvete istället för bulgur.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tri tip steak med matvetetabbouleh

Ingredienser

4 portioner
1 dl
matvete
ca 100 g
bladpersilja
1
rödlök
3
tomater
3/4 dl
citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1 dl
olivolja
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
2
citroner
600 g
tri-tip steak trippel peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt matvete mot glutenfri couscous eller annat glutenfritt gryn.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2075 KJ / 498 kCal
Fett 29 g
Salt 1.1 g
Kolhydrater 20 g
Protein 36 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept