Tri tip steak med matvetetabbouleh

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
0
Tri tip steak med matvetetabbouleh

Denna tri-tip steak har en pepprig smak då den är kryddad med tre sorters peppar: vitpeppar, svartpeppar och grönpeppar. Servera köttet grillat tillsammans med en variant på tabbouleh där vi använder matvete istället för bulgur.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tri tip steak med matvetetabbouleh

Ingredienser

4 portioner
1 dl  matvete
ca 100 g  bladpersilja
1   rödlök
3   tomater
3/4 dl  citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1 dl  olivolja
1/2 tsk  salt
2 krm  svartpeppar
2   citroner
600 g  tri-tip steak trippel peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt matvete mot glutenfri couscous eller annat glutenfritt gryn.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2075 KJ / 498 kCal
Fett29 g
Salt1.1 g
Kolhydrater20 g
Protein36 g

Testa liknande recept

Tabbouleh på matvete och säsongens rotfrukter
Betyg 4.6 av 5.
58 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Råkost på morot och rostat vete
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Smörfräst matvete med spenat
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Primörsallad med matvete och citronett
Betyg 4.1 av 5.
9 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Frasiga fläskschnitzlar och matig sallad
Betyg 3 av 5.
32 personer har röstat
Under 45 min att tillaga