Tabbouleh på matvete

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
0
Tabbouleh på matvete

Tillaga en härlig, arabisk matvetesallad med mjuk myntasmak! Blanda samman din smakliga tabbouleh av söta tomater, persilja, mynta, gurka, varmt matvete och krispig lök med olivolja. Servera din snabba, matiga sallad med smarriga oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Tabbouleh på matvete

Ingredienser

4 portioner
4   portioner matvete
1 dl  bladpersilja
1 msk  färska myntablad
1/2   grön gurka i små bitar
3   tomater i små bitar
2   rödlökar
4 - 4 1/2 msk  olivolja med citronsmak alt olja och pressad citronsaft
salt och peppar
ev 16   svarta oliver

För alla

Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut matvetet mot ris eller quinoa.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Falafel med tabbouleh och hummus
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tri tip steak med matvetetabbouleh
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Tabbouleh med quinoa
Betyg 3.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh 
Betyg 4.4 av 5.
260 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tabbouleh med linser
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Vattenmelon med yoghurt och Za´atar
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 15 min att tillaga