Tabbouleh på matvete

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tabbouleh på matvete

Tillaga en härlig, arabisk matvetesallad med mjuk myntasmak! Blanda samman din smakliga tabbouleh av söta tomater, persilja, mynta, gurka, varmt matvete och krispig lök med olivolja. Servera din snabba, matiga sallad med smarriga oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Tabbouleh på matvete

Ingredienser

4 portioner
4 portioner matvete
1 dl bladpersilja
1 msk färska myntablad
1/2 grön gurka i små bitar
3 tomater i små bitar
2 rödlökar
4 - 4 1/2 msk olivolja med citronsmak alt olja och pressad citronsaft
salt
peppar
ev 16 svarta oliver

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Falafel med tabbouleh och hummus
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tabbouleh med quinoa
Betyg 3.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Tabbouleh
Betyg 4.4 av 5.281 personer har röstat
Receptet har 57 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tabbouleh med linser
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Frö- och gryntabbouleh
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tri tip steak med matvetetabbouleh
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad