Tabbouleh på matvete

1
0
Tabbouleh på matvete

Tillaga en härlig, arabisk matvetesallad med mjuk myntasmak! Blanda samman din smakliga tabbouleh av söta tomater, persilja, mynta, gurka, varmt matvete och krispig lök med olivolja. Servera din snabba, matiga sallad med smarriga oliver.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2010

Tabbouleh på matvete

Ingredienser

4 portioner
4 portioner matvete
1 dl bladpersilja
1 msk färska myntablad
1/2 grön gurka i små bitar
3 tomater i små bitar
2 rödlökar
4 - 4 1/2 msk olivolja med citronsmak alt olja och pressad citronsaft
salt och peppar
ev 16 svarta oliver

För alla

Rätten är fri från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfri: byt ut matvetet mot ris eller quinoa.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

1

Kommentarer