Tri tip steak med matvetetabbouleh

Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tri tip steak med matvetetabbouleh

Denna tri-tip steak har en pepprig smak då den är kryddad med tre sorters peppar: vitpeppar, svartpeppar och grönpeppar. Servera köttet grillat tillsammans med en variant på tabbouleh där vi använder matvete istället för bulgur.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2019

Tri tip steak med matvetetabbouleh

Ingredienser

4 portioner
1 dl matvete
ca 100 g bladpersilja
1 rödlök
3 tomater
3/4 dl citronjuice (3/4 dl motsvarar 1-2 citroner)
1 dl olivolja
1/2 tsk salt
2 krm svartpeppar
2 citroner
600 g tri-tip steak trippel peppar

Gör så här

00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2075 KJ / 498 kCal
Fett29 g
Salt1.1 g
Kolhydrater20 g
Protein36 g

Testa liknande recept

  • Tabbouleh på matvete och säsongens rotfrukter
    Betyg 4.6 av 5.59 personer har röstat
    Receptet har 6 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Nyckelhålsmärkt.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tabbouleh på matvete
    Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tabbouleh
    Betyg 4.4 av 5.295 personer har röstat
    Receptet har 61 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Råkost på morot och rostat vete
    Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Frö- och gryntabbouleh
    Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kalkonkorv med ljummen sallad
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad