Kalkonkorv med ljummen sallad
Ett snabblagat och matigt recept på kalkonkorv med ljummen sallad. Du använder bland annat purjolök, tomat, vitlök, chili, matvete, citron och korv. Enkelt, mättande och gott.
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2009
Ingredienser
4 portioner
1/2 purjolök
2 tomater
2 vitlöksklyftor
1 röd chilifrukt (t ex spansk peppar)
2 burkar matvete (à 410 g)
3 msk olja
1/2 dl persilja (fryst, hackad)
2 - 2 1/2 msk citronjuice
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
500 g kalkonkorv
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Vi har lagat denna fler gånger. Har kokat matvete i stället för att använda burkar och använt falukorv.
Katrine
2010-01-08Mycket fina färger i salladen, väldigt god men den räckte till tre personer inte fyra.
Annika
2009-09-07