Trädgårdscaféts bruschetta | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Trädgårdscaféts bruschetta

Trädgårdscaféts bruschetta är krämig, har härlig sälta och är frasig - den perfekta aptitretaren! Mejram, pesto och parmesanost är några av de fulländade smakkombinationerna. Garnera med hackade oliver.

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 1999
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 1 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Stek svampen hastigt i olivolja. Krydda med mejram, salt och peppar.
  2. Rosta eller grilla brödet. Dela vitlöksklyftan och gnid in brödet med den. Stryk på lite pesto och lägg på några rucolablad. Lägg på svamparna och några tunna skivor parmesan.
  3. Hacka oliverna och garnera tallriken med en cirkel av hacket.

Ingredienser

Portioner: 1
  • 4 stora champinjoner
  • olivolja
  • lite färsk eller torkad mejram
  • salt och peppar
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 skiva bondbröd
  • 1/2 msk pesto
  • 5 ruccolablad
  • tunna skivor parmesanost
  • oliver (till garnering)
Lägg till i inköpslistan