Trädgårdscaféts bruschetta
![Trädgårdscaféts bruschetta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Trädgårdscaféts bruschetta är krämig, har härlig sälta och är frasig - den perfekta aptitretaren! Mejram, pesto och parmesanost är några av de fulländade smakkombinationerna. Garnera med hackade oliver.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 1999
![Trädgårdscaféts bruschetta](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,f_auto,q_auto,dpr_2,w_710,h_710,c_lfill/v1589267894/Receptsidan/fallback-receptbild-liten.jpg)
Ingredienser
1 portion
4 stora champinjoner
olivolja
lite färsk eller torkad mejram
salt och peppar
1 vitlöksklyfta
1 skiva bondbröd
1/2 msk pesto
5 rucolablad
tunna skivor parmesan
oliver (till garnering)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer