Brödsallad

0
0
Brödsallad

Denna snabba sallad med paprika, tomater, krispig lök, vitlök och oliver i len dressing är perfekt varma sommardagar. Blanda ihop salladen med bröd och basilika till en mättande brödsallad just före du ska servera.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Brödsallad

Ingredienser

4 portioner
3 röda paprikor
5 mogna tomater
1 rödlök
2 vitlöksklyftor
1 dl svarta oliver med kärnor
1/2 dl olivolja
3 msk rödvinsvinäger
1/2 tsk salt
1 krm peppar
3 skivor torrt bondbröd (gärna surdeg)
5 basilikakvistar
salt och peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1538 KJ / 368 kCal
Fett 23 g
Salt 2 g
Kolhydrater 33 g
Protein 5 g
Läs mer om näringsvärden