Brödsallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Brödsallad

Denna snabba sallad med paprika, tomater, krispig lök, vitlök och oliver i len dressing är perfekt varma sommardagar. Blanda ihop salladen med bröd och basilika till en mättande brödsallad just före du ska servera.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2009

Brödsallad

Ingredienser

4 portioner
3   röda paprikor
5   mogna tomater
1   rödlök
2   vitlöksklyftor
1 dl  svarta oliver med kärnor
1/2 dl  olivolja
3 msk  rödvinsvinäger
1/2 tsk  salt
1 krm  peppar
3   skivor torrt bondbröd (gärna surdeg)
5   basilikakvistar
salt och peppar

För alla

Fri från laktos, mjölkprotein och ägg, om lämpligt bröd används.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1538 KJ / 368 kCal
Fett23 g
Salt2 g
Kolhydrater33 g
Protein5 g

Testa liknande recept

Gremolata med oliver
Betyg 3.4 av 5.
9 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Bulgursallad
Betyg 2 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lins- och morotsgryta med spenat
Betyg 4.2 av 5.
75 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Senapskaviar
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kronärtskocka
Betyg 2 av 5.
1 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Mozzarella med basilika
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga