Toskansk tomatpasta

Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat
0
Toskansk tomatpasta

Toskansk tomatpasta är en snabblagad och läcker pastarätt med italienska toner. Du gör den av vitlök, tomater, skinkschnitzel, sardeller, sambal oelek och persilja och serverar med nykokt spaghetti och ruccola. En tomatpasta som blir bra även utanför Toscanas trakter!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2013

Toskansk tomatpasta

Ingredienser

4 portioner
ca 600 g skinkschnitzel
2 vitlöksklyftor
2 msk olivolja
1 förp hela skalade burktomater (à 400 g)
1 förp rullade sardeller med kapris (à 53 g)
1 1/2 dl vatten
salt
peppar
1/2 tsk sambal oelek
4 port pasta, gärna spaghetti
1/2 förp persilja (à 20 g)
2 tomater
65 g rucola

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 2.8 av 5.
9 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2106 KJ / 504 kCal
Fett12 g
Kolhydrater52.1 g
Protein43 g

Testa liknande recept

Kassler Putaneska
Betyg 3.1 av 5.
17 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kassler Puttanesca
Betyg 2.5 av 5.
116 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med chilipesto och zucchini
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardellkräm
Betyg 4.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Sardellsnurror
Betyg 2.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sardellsmör
Betyg 4.5 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga