Toskansk bönsoppa

En härlig bönsoppa med smak av Toscana. Låt grönsakerna koka ihop ordentligt i hönsbuljong innan du smular ner isterband och tillsätter små vita bönor. Servera den toskanska bönsoppan med krutonger av grovt formbröd, olivolja och riven parmesanost.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2008

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1899 KJ / 454 kCal
Kommentarer
5 stOm detta recept är Italienskt, ska de inte vara Salsiccia i stället för Isterband?
Annika
Underbart god soppa! Funkar även jättebra med broccoli istället för blomkål. Jag la i små buketter tillsammans med den smulade korven mot slutet, så de inte blir överkokta. Hade inga vita bönor så tog kidneybönor, blev helt OK.
Leena margareta
En soppa som man längtar efter!
Elisabet
Oväntat gott, fantastisk smak! Det hade jag faktiskt inte trott om Isterband.
Anna-lena
Denna soppa är helt fantastisk! Den lite rökiga saken ifrån isterbandet gör den supergod och med olivoljan och parmesanen som topping går den knappt att motstå. Jag hoppade dock över brödtärningarna eftersom jag inte gillar när de blir svampiga i soppan
Anna