En smak av Italien hemma i ditt eget kök? Det kan du få om du gör detta receptet på toscansk gryta som får puttra ihop av bland annat vitlök, morot, rosmarin, picnicbog och citron. Servera köttgrytan med färsk gnocchi, rucolasallad och parmesan.
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos.
Gör glutenfri: byt ut gnoccin mot glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanen.
Gör äggfri: känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Petter
2021-02-14Väldigt gott men skulle behöva koka betydligt längre utan lock för att bli lite tjockare. Man kan ju inte ha i hur mycket redning som helst. Kommer prova igen men med mindre vatten och längre koktid.
Brankica
2020-08-19Supergott! Både vuxna och barn älskade det.
Amanda
2020-03-12Riktigt gott recept! Väldigt gott med citron som bryter av!