Äpple- och katrinplommongryta med skinka

5
3
Äpple- och katrinplommongryta med skinka

Ett mumsigt middagsrecept som passar för alla dagar! Den härliga grytan med skinka får en fräsch och uppfriskande smak av äpplen och katrinplommon. Servera gärna grytan med kokt potatis eller ris och eventuellt en enklare sallad.

Skriv ut
Äpple- och katrinplommongryta med skinka

Ingredienser

4 portioner
500 g
picnicbog eller skinkstek
1
gul lök
5 cm
ingefära
2 dl
äppeljuice (drickfärdig)
1/2 dl
soja
1 tsk
curry
2
vitlöksklyftor
2
äpplen
8
katrinplommon
-
peppar
-
majsstärkelse

För alla

Rätten är gluten-, laktos-, mjölkprotein- och äggfri.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

Anna

2016-11-12

Gott! Jag tog malen ingefära, funkade bra.

Maria

2009-10-10

Jättegott, lite annorlunda än vad vi brukar äta, men alla i familjen uppskattade verkligen maten. Serverade ris till

Birgitta

2009-10-08

Läcker, smakrik gryta. 5 cm ingefära blev kanske litet väl starkt då ingen viktangivelse fanns, men gott ändå.

Näringsvärde per portion

Energi 2061 KJ / 493 kCal
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept