Kvällens middag för oss till Mexiko och tillreds i ett nafs. Tortillabröden fylls med en otroligt god BBQ-kryddad pulled pork, krämiga avokadoskivor, matiga svarta bönor, söta små majskorn och krispig rödlök och sallad. En underbar explosion i färger, smaker och texturer. Servera tortillan med en klick svalkande gräddfil, en näve crunchy tortillas med ostsmak och ät er belåtna.
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
7 2017
Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfria tortillabröd. Läs noga ingrediensförteckningen på tortillachipsen.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil. Läs noga ingrediensförteckningen på tortillachipsen.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja). Uteslut tortillachipsen eller välj tortillachips utan ostsmak.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Angelica
2022-12-13Vad innehåller "den medföljande BBQ-såsen"?
Anneli
2017-02-21Gott och ett trevligt alternativ till de vanliga fredagstacosen.