Tortillapizza med kyckling är en spännande och annorlunda pizza där botten består av tortillabröd och fyllningen är fajitakryddade kycklingfiléer, crème fraiche mexican chili och paprika.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2005
Kontrollera innehållet i kryddmixen. Pizzan är fri från ägg, men kontrollera för säkerhets skull innehållet i brödet.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd och läs innehållsdeklarationen på kryddmixen.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche som kryddas med chili och paprika, stek i laktosfritt matfett eller olja.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja) som kryddas med chili och paprika, stek i mjölkproteinfritt matfett eller olja.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Nina
2017-12-09Eftersom vi inte gillar så stark mat, använde creme fraiche med franska örter i stället, vilket blev jättegott. Lade även på plommontomater.
Maria
2009-01-07Och ihop med en "dressing" gjord på matlagningsyoughurt och Raita-kryddmix... Himmelskt!
Sofia
2007-10-21Supergott! Perfekt som studentmat då det är billigt och enkelt att tillaga! Det är även gott med en klick turkisk yohurt efter den tagits ut ur ugnen! ;) I love it! :D