Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Salladswraps

Salladswraps är en snabblagad måltid som passar lika bra som både förrätt och mellanmål. Du kan även variera innehåll efter egen smak. Servera gärna tillsammans med bröd.

Detta är ett recept från Buffé nr 8, 2002
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skala och tärna rödlöken och morötterna. Skölj, kärna ur och strimla paprikan. Skölj och strimla selleristjälkarna.
  2. Fräs allt det gröna i oljan lite glansigt utan att det får färg. Skölj av bönorna och låt dem fräsa med några minuter. Krydda med kryddmixen.
  3. Skölj stora salladsblad och låt rinna av. Fördela röran på bladen och rulla ihop till wraps. Servera med bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 rödlök
  • 2 morötter
  • 1 gul paprika
  • 3 1/2 selleristjälkar
  • 1 msk olja
  • 1 burk röda bönor (à ca 400 g)
  • 1 påse fajita kryddmix (à ca 30 g)
  • salladsblad
Lägg till i inköpslistan