Tortiglioni med aubergine

Enkelt och mättande recept på tortiglioni med aubergine, vitlök, nötfärs, salladslök och bladpersilja. Denna förträffliga pastarätt är snabblagad, smakar gott och passar alla i familjen!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 6 2013

Ingredienser
4 portioner
4 portioner pasta (gärna tortiglioni)
ca 480 g nötfärs
3 tsk olivolja
salt och peppar
2 tsk paprikapulver
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
1 köttbuljongtärning
2 1/2 dl vatten
1/2 aubergine
1/2 påse (à 125 g) salladslök
1/2 kruka bladpersilja
Till servering
1 dl parmesanflarn
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen. I övrigt är rätten fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanen.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör mjölkproteinfri: uteslut parmesanen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2150 KJ / 515 kCal
Fett16.7 g
Kolhydrater51.2 g
Protein36.9 g
Kommentarer