Aubergine- och tomatgryta är en enkel vegetarisk gryta som gör sig bra med bröd, till ris, pasta eller varför inte med bönor? Grytan fungerar även bra som bas till andra grytor, soppor eller gratänger. Du gör den enkelt av aubergine, lök, krossade tomater och oregano.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ok, inte finhackad, men tärnad i små bitar.
Hanna
2022-04-13Hur torkar man av salt från finhackad aubergine??? Den har ju typ sjunkit in.
Hanna
2022-04-13Har haft receptet sparat i appen gör aubergine och tomatgryta men ser nu att både bild och recept är ändrat. Vad har hänt? Vart hittar jag det tidigare receptet som bland annat innehöll rödvin och champinjoner?
Christina
2022-03-18Hej Christina! Vi har valt att uppdatera receptet. Jag har mejlat dig ingredienser och beredningstext till original receptet. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2022-03-24