Vacker grönsallad med krispig bacon och mjuk sparris, kanske den perfekta lunchen! Crème fraiche och kycklingfond gör pastan fantastiskt god och den färskrivna parmesanosten sätter pricken över i på denna snabblagade rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja parmesan utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, byt till majsstärkelse istället för maizenaredning.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), använd majsstärkelse istället för maizenaredning, byt till mjölkproteinfri ost eller uteslut parmesanen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Smaklöst
Kent
2022-06-08Fantastiskt gott! Kommer bli en ny favorit!
Marie
2020-06-07Ruskigt gott!
Anders
2017-12-27