Tortellini med sparris och bacon
Vacker grönsallad med krispig bacon och mjuk sparris, kanske den perfekta lunchen! Crème fraiche och kycklingfond gör pastan fantastiskt god och den färskrivna parmesanosten sätter pricken över i på denna snabblagade rätt.
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2003
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på fonden.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja parmesan utan konserveringsmedlet E1105 Lysozym.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche, byt till majsstärkelse istället för maizenaredning.
Gör mjölkproteinfri: använd iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja), använd majsstärkelse istället för maizenaredning, byt till mjölkproteinfri ost eller uteslut parmesanen.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Smaklöst
Kent
2022-06-08Fantastiskt gott! Kommer bli en ny favorit!
Marie
2020-06-07Ruskigt gott!
Anders
2017-12-27