Torskrygg med inkokt fänkål och rosmarinkräm

Torsk med fänkål - en snudd på perfekt smakkombination som ger dig en mycket god fiskrätt. Ringla över lite honung, för extra sötma, och servera tillsammans med rosmarinkräm.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2012

Gör så här
00:20:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1961 KJ / 467 kCal
Fett15.7 g
Kolhydrater45.7 g
Protein31.9 g

Kommentarer
4 stDetta var en besvikelse. Med så många goa ingredienser, smakade varken bu eller bä. Gör inte detta igen
Ann-charlotte
Mycket gott. Fin smak av apelsin i såsen och bra smak av vitlök i smetanan, här tog jag 2 dl smetana istället för 1 dl i receptet. Serverade med kokta ärter och morötter
Ann-charlotte
Smetana mm tog död på all fisksmak. Gör fänkål, torsk och potatis.
Jonas
Första gången vi smakade färsk fänkål, ingen av oss gillade det, skyn var däremot god, likaså var rosmarinkrämen. Jag undrar hur länge fänkålen skulle behöva fräsa för att bli mjuk? jag fräste säkert 10 min.Totalt får rätten inget högt betyg dock av oss, men en smaksak.
Katarina