Inled festmiddagen, eller nyårsmenyn, men frasiga fritters. En klassiker på nytt sätt där vi blandar riven fänkål med potatis och steker riktigt krispigt. Servera med löjrom och smetana, en tjock, syrad grädde som påminner om crème fraiche. Ljuvliga smaker!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2015
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri smetana.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smetana mot iMat fraiche, Sour Supreme (innehåller soja) eller liknande mjölkproteinfri ersättningsprodukt. Välj mjölkproteinfritt ostalternativ.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Pernilla
2021-12-31Väldigt goda!
Carina
2021-09-25Funkar jättefint att laga i våffeljärn, blir dessutom riktigt vackert.
Elisabet
2016-01-07Krispigt och gott