Spänstig torskrygg med nötdoftande smör. Den skiviga fisken serveras på en matig bädd av grönsaker med bland annat sockerärtor, haricots verts, gröna ärtor, rödlök och mangoldskott.
Fri från ägg och gluten.
Gör laktosfri: Välj laktosfritt smör och laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkproteinfritt matfett och byt gräddfil mot Sour Supreme (innehåller soja) eller annan mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Näringsvärdet är beräknat per portion, med potatis och gräddfil.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Matilda
2021-05-15Verkligen gott! Jag fick också ha torsken inne ganska länge men i övrigt ett ganska snabbt och enkelt sätt att göra en riktig festrätt.
Svante
2021-04-17Gott med några räkor till.
Catarina
2017-10-27Fräsch rätt, med det brynta smöret som kontrasterade mot syrlig kapris och med mycket krispiga grönsaker.