Torskgratäng med dillsås och pepparrotsgurka

En hemmagjord torskgratäng som är uppskattad av många. Gratinera torsken i ugnen tillsammans med grädde, dill och fiskbuljong. Servera med en krispig gurksallad med pepparrot och nykokt potatis. Smaklig måltid!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 24 2023

Gör så här
00:10:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2464 KJ / 587 kCal
Fett30 g
Salt2 g
Kolhydrater41 g
Protein35 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegott!!
Ninni
2023-12-20Det är inte gratäng. Det är fisk i sås
Jeanette
2023-11-02Det är att ta i att kalla rätten för ”fiskgratäng” när det i själva verket är mer torskfilé i dillsås. Tråkig rätt som jag inte kommer tillaga fler gånger enligt detta recept.
Sylwia
2023-05-14