Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

4
0
Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Torskfilé med pepparrotscrème och räkor - havets smaker i samklang med en len sås på crème fraiche och riven pepparrot med potatis vid sidan. De skalade räkorna och torskfilén serverar du med lite färsk dill på toppen.

Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
500 g räkor
2 dl lätt crème fraiche
1 msk riven pepparrot
salt och peppar
1 l vatten
1 1/2 msk salt
600 g torskfiléer
ev dill till servering

För alla

Fri grån gluten.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1915 KJ / 458 kCal
Fett 13.5 g
Läs mer om näringsvärden