Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat
0
Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Torskfilé med pepparrotscrème och räkor - havets smaker i samklang med en len sås på crème fraiche och riven pepparrot med potatis vid sidan. De skalade räkorna och torskfilén serverar du med lite färsk dill på toppen.

Torskfilé med pepparrotscreme och räkor

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
500 g  räkor
2 dl  lätt crème fraiche
1 msk  riven pepparrot
salt och peppar
1 l  vatten
1 1/2 msk  salt
600 g  torskfiléer
ev dill till servering

För alla

Fri grån gluten.
Gör äggfri: uteslut äggen.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

 

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.
6 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1915 KJ / 458 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Torskfilé med pepparrotscréme och räkor
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med rödbetskräm, pepparot och kapris
Betyg 3.6 av 5.
9 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Torsk med fänkålssallad och pepparrotsstomp
Betyg 3.2 av 5.
132 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torsk med brynt smör och pepparrot
Betyg 3.8 av 5.
21 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Torskgratäng med dill- och pepparotssås
Betyg 4.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga