Torsk med fänkålssallad och pepparrotsstomp

En härlig ugnsbakad torsk som i det här receptet får sällskap av krispig fänkålssallad, potatis- och pepparrotsstomp. Fänkålssalladen bryter av den riviga pepparrotsstompet med en frisk och syrlig ton då den bland annat innehåller hackad gräslök, gurka och en skvätt citronsaft.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 11 2016

Ingredienser
Stomp
Fänkålssallad
Torsk
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer