Torskburgare med pepparotsdressing
Låt denna smakfulla fiskburgare med smak av dijonsenap och chili göra succé vid middagsbordet. Servera med rostad potatis och dressing som bryter av med smak av rivig pepparrot och ett gott bröd.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2016
Ingredienser
Potatis
Burgare
Dressing
Tillbehör
För alla
Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd matfett och crème fraiche utan laktos.
Gör mjölkproteinfri: använd mjölkfritt matfett. Byt ut crème fraiche till iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentar
Jättegott! Använde färsk chili, lite lime och bytte ut 75 g torsk mot räkor till 4 portioner. Lätta och luftiga!
Maria
2016-08-11