Torskbollar med Rhode Island

Betyg 1.8 av 5.6 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Torskbollar med Rhode Island

Barnsligt goda och enkla torskbollar var det här! Medan potatisen kokar har du tid att förbereda Rhode Island såsen bestående av créme fraiche, chilisås och senap. Torskbollarna steker du sedan i ca 10 minuter. Servera med rivna morötter eller morotsstavar. Smaklig måltid!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 14 2019

Torskbollar med Rhode Island

Ingredienser

4 portioner
900 g potatis
2 dl crème fraiche
2 msk chilisås
1 tsk senap
salt
peppar
2 förp torskbollar (à 325 g)
1 msk olja
3 morötter

Gör så här

00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2403 KJ / 565 kCal
Fett26 g
Salt1.3 g
Kolhydrater58 g
Protein24 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Sprödbakad torsk med Rhode Island
    Betyg 4.3 av 5.58 personer har röstat
    Receptet har 18 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Torsk i ugn med rostad sötpotatis
    Betyg 3.3 av 5.92 personer har röstat
    Receptet har 8 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxburgare med dipp och crudité
    Betyg 4.2 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Laxburgare med klyftpotatis
    Betyg 3.9 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Vitlöksrostade rotfrukter och korv
    Betyg 4.1 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad