Torsk med tomat och krassedipp

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Torsk med tomat och krassedipp

Det här är en enkel och god fiskrätt som passar utmärkt till vardags. Torsken lagas i princip av sig själv i ugnen medan du förbereder tomatsalladen och potatisen kokar. En ljuvlig röra av smetana, krasse och citronsaft blir utmärkt som dipp till fisken.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 50 2013

Torsk med tomat och krassedipp

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
900 g potatis av sorten cecile
salt
peppar
1 msk olivolja
250 g körsbärstomater
1/2 msk vitvinsvinäger
1 ask smörgåskrasse
1 1/2 dl smetana
1/2 citron

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Utsökta smaker och perfekt att laga åt hela familjen. Jag serverar potatisen med en klick smör. /Karolina

    Patrick

Näringsvärde per portion

Energi2065 KJ / 492 kCal
Fett20.3 g
Kolhydrater43.1 g
Protein30.9 g

Testa liknande recept

  • Krispig torsk med dill
    Betyg 4 av 5.5 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Stekt torsk med tomat och kräftröra
    Betyg 3.7 av 5.36 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kryddig torsk med limepotatis
    Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med betor och glasört
    Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Ugnsbakad fisk med bönor
    Betyg 5 av 5.6 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad