Torsk med räk- och dillsås och tomater

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Torsk med räk- och dillsås och tomater

God fisk som lagas i ugnen och får finns smak av en färdig räk- och dillsås samt fänkål och tomat. Servera ugnsfisken med blomkålsris som får lite extra smak av citron och olivolja.

Torsk med räk- och dillsås och tomater

Ingredienser

4 portioner
1 fänkål (à ca 300 g)
250 g körsbärstomater
1 förp fryst torskrygg (à 450 g)
2 förp räk- och dillsås (à 250 g)
1 förp fryst blomkålsris (à 500 g)
20 g färsk persilja
skal och saft av 1 citron
2 tsk olivolja

Gör så här

00:25:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Lägg till bilder på det som man ska köpa!

    Elizabet

Näringsvärde per portion

Energi1453 KJ / 346 kCal
Fett16 g
Salt1.5 g
Kolhydrater11 g
Protein34 g

Klimatguide

0,5 - 1,40 kg CO2e/portion

Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Testa liknande recept

  • Torsk med fänkål
    Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Pocherad torsk (grundrecept)
    Betyg 3.6 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Torsk med dillmos
    Betyg 4.1 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad