Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås

Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås

Middag med stor smak av hav serverar du här med denna torsk som presenterar sig själv bland musslor, äpplen och sparris i en gräddig sås på curry och hönsbuljong. Torskfilén och musslorna möter land i antingen potatis eller ris.

Torsk med musslor, äpple och sparris i currysås

Ingredienser

4 portioner
600 g torskfilé
salt
peppar
1 burk musslor i lake (à ca 360 g)
2 tsk curry
1 msk rapsolja
1/2 tsk socker
2 dl vatten
1/2 hönsbuljongtärning
1 dl grädde
1 msk majsstärkelse
1 grönt äpple
8 gröna sparrisar

Till servering

pressad potatis eller ris

Gör så här

00:10:00
00:10:00
00:02:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gott, men inte räckte det med 10 minuter i ugnen! 35 minuter tog det för att fisken skulle bli 56 grader i denna låga temperatur. Men jättegott!

    Inger

Näringsvärde per portion

Energi1773 KJ / 424 kCal
Fett13.1 g

Testa liknande recept

  • Ägghalvor med Smögenröra
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Västkustmacka
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Aioligratinerade musslor
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tomatris med ärtor och burkmusslor
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet är ett klimartsmart val.
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad