Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Baconinlindad getost med mango

Krämig getost, salt bacon, smakfull oregano och syrlig exotisk mango är en underbart lyckad kombination efter att ingredienserna får värmas på den eldiga grillen.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Skär osten i 4 delar (för 4 port). Forma varje till en avlång rulle.
  2. Linda baconskivor runt ostrullarna. Doppa ändarna i oregano. Stek eller grilla rullarna runt om i 2-3 minuter. Servera med mango.

Tips

Servera som del i en sommarbuffé eller som tillbehör till grillad fisk eller fågel. Sallad och bröd till.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 200 g getost (kylskåpskall)
  • 4 skivor bacon
  • 1 msk torkad oregano
  • 1 dl tärnad mango (eller fryst mango)
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2311 kJ / 553 kCal
Fett: 0 g
Läs mer om näringsvärden