Torsk med krämig paprika
Denna snabba vardagstorsk är perfekt för stressiga dagar. Lägg ner paprika och torsk i en ugnsform och stek dem några minuter före du lägger på din krämiga tomatpurésås. Servera din mumsiga fisk med nykokt ris eller gryn.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2011
Ingredienser
4 portioner
4 port torskfilé (à 125 g)
4 port ris eller annat gryn
2 röda paprikor
1 msk olja
2 dl crème fraiche
1 1/2 msk tomatpuré
salt och peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2283 KJ / 545 kCal
Fett21.9 g
Kolhydrater69.4 g
Protein14.2 g
Kommentarer
Man kan blanda lagrad ost i creme fraichen också.Mer smak direkt.
Cecilia
2015-05-04Eftersom någon skrivit smaklöst så hade jag i mer tomatpuré o kryddor än vad som står i receptet, smakade av efter eget tycke. Hade också gröna ärtor och broccoli till.
Ulrika
2011-11-24Väldigt smaklös rätt.
Jenny
2011-11-14