Torsk med krämig paprika

10
7
Torsk med krämig paprika

Denna snabba vardagstorsk är perfekt för stressiga dagar. Lägg ner paprika och torsk i en ugnsform och stek dem några minuter före du lägger på din krämiga tomatpurésås. Servera din mumsiga fisk med nykokt ris eller gryn.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2011

Torsk med krämig paprika

Ingredienser

4 portioner
4
port torskfilé (à 125 g)
4
port ris eller annat gryn
2
röda paprikor
1 msk
olja
2 dl
crème fraiche
1 1/2 msk
tomatpuré
-
salt och peppar

För alla

Rätten är fri från ägg.
Gör glutenfri: servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

10

Kommentarer

Cecilia

2015-05-04

Man kan blanda lagrad ost i creme fraichen också.Mer smak direkt.

Ulrika

2011-11-24

Eftersom någon skrivit smaklöst så hade jag i mer tomatpuré o kryddor än vad som står i receptet, smakade av efter eget tycke. Hade också gröna ärtor och broccoli till.

Jenny

2011-11-14

Väldigt smaklös rätt.

Näringsvärde per portion

Energi 2283 KJ / 545 kCal
Fett 21.9 g
Kolhydrater 69.4 g
Protein 14.2 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept