Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kabanoss med broccoli- och ostsås

Ett snabblagat recept på kabanoss med broccoli- och ostsås som passar perfekt att servera som vardagsmat. Du gör den mättande rätten av bland annat broccoli, potatis, korv och ruccola.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 50, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Tina broccolin.
  2. Skala och koka potatisen.
  3. Dela, kärna ur och skär paprikorna i mindre bitar.
  4. Värm broccolin och paprikan i ostsåsen. Smaksätt med salt.
  5. Stek korven i olja i en panna. Servera den med kokt potatis, broccoli- och ostsås och ruccolasallad.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på ostsåsen och kabanossen. Rätten innehåller laktos och mjölkprotein men är fri från gluten och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 förp frysta broccolibuketter
  • 900 g fast potatis
  • 2 röda paprikor
  • 1 förp kyld ostsås (à 4 dl)
  • 450 g kabanoss
  • 1/2 msk olja
  • 65 g ruccola
Lägg till i inköpslistan

Näringsvärde
Per portion

Energi 2589 kJ / 619 kCal