Laxtartar med äpple och pepparrot

14
1
Laxtartar med äpple och pepparrot

Små skålar av salladsblad fylls med krämig laxröra, friskt äpple och stingig pepparrot. En fräsch och festlig plockrätt perfekt till nyår. Toppa med tunt skivade rädisor, gräslök och lite extra pepparrot.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2017

Laxtartar med äpple och pepparrot

Ingredienser

6 portioner
1
hjärtsallad
4
rädisor
100 g
kallrökt lax
1
syrligt äpple
1/2 - 1 msk
finriven pepparrot
1 krm
salt
1 krm
peppar
1/2 dl
majonnäs
-
finstrimlad gräslök och pepparrot (till garnering)

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

14

Kommentar

Caroline

1/21/2020

Fantastiskt gott! En favorit helt enkelt

Näringsvärde per portion

Energi 485 KJ / 116 kCal
Fett 9 g
Salt 1.18 g
Kolhydrater 3 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept